Ladulta lämmittelemään!

Tahkon hiihtoladut ovat hienossa kunnossa, latuja on nyt auki lähes 30 kilometriä. Kaisla sijaitsee Tahko-Nilsiä välisen valaistun ladun päässä Tahkon keskustassa ja meille voitkin poiketa helposti suoraan ladulta, eli sukset vain parkkiin pation puoleisen oven suksitelineeseen ja peremmälle. Tarvittaessa voit vaihtaa monot tohveleihin, joita löytyy molempien sisäänkäyntien luota.

Tarjolla on kotiruokalounasta, lohikeittoa, panineja, kahvia, Tazza-kaakaota sekä muita lämmikkeitä sekä baarin puolen antimet mm. runsas valikoima erikoisoluita. Tuoreita leivonnaisia leivotaan päivittäin ja paikalla ollaan joka päivä vähintään klo 9-18 välisenä aikana.

Tahkon reittitiedote >>

Kelkkareittien avauduttua Kaisla kuuluu myös monen moottorikelkkailijan pysähdyspaikkoihin mm. helpon saavutettavuuden vuoksi. Kaislaan tullaan selältä päin saavuttaessa sillan alitse, jonka jälkeen ravintola näkyykin rannassa vasemmalla. Kelkat voi jättää parkkiin vieraslaiturin luokse ladun ja rannan väliin.