Kaislan juhannus

Ravintola Kaisla palvelee läpi juhannuksen paraatipaikalla Piazzan ja Tahkolahden uimarannan välisen rantaraitin varrella.

Uuden rantaterassin avajaisia juhlitaan juhannuspäivänä klo 12-17, jolloin tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden pulahtaa uuteen, virkistävän poreilevaan paljuun. Vaatteiden vaihto onnistuu kotateltassa, mutta oma pyyhe ja uima-asu tulisi jokaisella olla mukana. Viereiseltä laiturilta voi pulahtaa myös suoraan Syväriin.

Lounasta tarjoillaan vielä juhannusaattona klo 10:30-16:00, mutta juhannuspäivänä ja sunnuntaina keskitytään enemmän kahvila- ja baaritoimintaan. Pientä syötävää, kuten panineja ja patonkia on tarjolla koko ajan.

Juhannuksen aukioloajat

  • torstai klo 9-17
    • lounas klo 10:30-15:00
  • perjantai klo 9-17
    • lounas klo 10:30-16:00
  • lauantai – sunnuntai klo 9-17

Viihtyisää keskikesän juhlaa Tahkolla!