Pikkujoulumenut

Lämpimästi tervetuloa viettämään pikkujouluja perinteikkääseen Ravintola Kaislaan, Tahkon keskustaan. Ravintolassa on noin 50 asiakaspaikkaa, sekä viihtyisä, katettu patio johon on mukava kokoontua nuotion ja vaikkapa glögin äärelle ulkoilun ohessa. Iltarientoja Tahkolla tarjoilevat mm. Ravintola Piazza, Kunkku ja Ukko, joihin kaikkiin on Kaislasta vain muutaman minuutin kävelymatka. Yksityisempiin tilaisuuksiin ohjelmaa voi järjestää myös ravintolassamme.

Ravintola Kaislan pikkujoulumenut 2018 >>

Mikäli ravintolassa järjestettävät pikkujoulut eivät tänä vuonna sovi suunnitelmiinne, voit tilata kauttamme pikkujouluruokailun myös useimpiin Tahkon alueen majoituskohteisiin.

Kaislan Catering -pikkujoulumenut 2018 >>

Pikkujouluvarauksia voi tiedustella kaikille viikonpäiville,
otathan yhteyttä puh. 050 365 9458 tai myynti(at)ravintolakaisla.fi