UUTTA! Lännen Kaisla AVOINNA Tahkonrinteiden länsipuolella

Talvikaudelle 2020 entinen Lännen Lokari niminen rinneravintola Tahkovuorella, Tahkorinteiden länsipuolella muuttuu uuden ravintolayrittäjän Anne Jorosen myötä Lännen Kaislaksi. Ravintola Kaisla laajenee Tahkon rinteiden länsipuolelle ja uudistaa rinneravintolan uuteen uskoon.

Lännen Kaisla avasi ovensa rinteiden avauspäivänä 18.12.2020. Lännen Kaisla palvelee rinteiden aukioloaikojen mukaisesti joka päivä klo 9.30-19.00, pidätämme oikeudet muutoksiin. Lännen Kaisla tarjoaa rentoa ja mutkatonta ruokaa, monipuolinen menu, jossa huomioitu niin lapset kuin vanhemmat sekä kasvisannokset. Kahvilan puolelta pienempää makeaa ja suolaista purtavaa sekä janojuomaa jokaiseen maku nystyrään. Seuraa Lännen Kaislaa facebookissa @lannenkaisla ja instagramissa #lannenkaisla.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uusituneeseen Lännen Kaislaan!